Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το κατάστημα DT παρέχει στους πελάτες του καλύμματα υψηλών προδιαγραφών, ανθεκτικά και σχεδιασμένα να αντέχουν ακόμα και στις πιο "σκληρές" συνθήκες χρήσης.

  • Σχεδιάζονται και κόβονται με ηλεκτρονικό σύστημα computer CAD/CAM και ράβονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με  αποτέλεσμα η εφαρμογή στα καθίσματα να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό.
  • Κατασκευάζονται ακριβώς στα μέτρα του κάθε αυτοκινήτου με ειδικές προβλέψεις για πλευρικούς αερόσακους, για ζώνες καθισμάτων και ειδικούς μηχανισμούς ώστε μετά την τοποθέτηση να μην περιορίζουν καμιά λειτουργία του αυτοκινήτου σας και να δείχνουν σαν αυθεντική ταπετσαρία.

Γιατί να τοποθετήσετε καλύμματα στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας;

Οι πελάτες που αγοράζουν καλύμματα :

  • Θέλουν να προστατέψουν τα καθίσματα του καινούργιου τους αυτοκινήτου .
  • Τα καινούργια καθίσματα τύπου BUCKET που πλέον υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα είναι αρκετά πιο ευαίσθητα , επειδή η τριβή είναι πολύ μεγαλύτερη από οδηγό και συνοδηγό στα πλαϊνά του καθίσματος   κατά την είσοδο και έξοδο τους  από το αυτοκίνητο.
  • Θέλουν να ζωντανέψουν ή να αλλάξουν το εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου τους , μιας και οι γνήσιες ταπετσαρίες συνήθως έχουν μουντά χρώματα και κλασικά σχέδια.
  • Θέλουν να προστατέψουν κυρίως τα πίσω καθίσματα από τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να περιοριστούν εύκολα σε ένα τόσο μικρό χώρο , ώστε λερώνουν και καταστρέφουν την ταπετσαρία του αυτοκινήτου με απίστευτη ευκολία.
  • Θέλουν να προστατέψουν τα καθίσματα από τα συμπαθητικά κατοικίδια ζωάκια που έχουν την τάση να γρατζουνάνε , να δαγκώνουν  και να αφήνουν τρίχες που πολύ δύσκολα αφαιρούνται από μια ταπετσαρία.
  • Θέλουν να αποφύγουν το μεγάλο κόστος του συχνού βιολογικού καθαρισμού ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει σχεδόν όσο ένα πλήρες σετ καλυμμάτων.
  • Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σαλόνι του αυτοκινήτου μας επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες όπως το θαλασσινό νερό , η άμμος της παραλίας αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτους λεκέδες και στίγματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων.  

 

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης