Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

CARBON WRAPPING MC

Μετά από χρόνια αναζήτηση και δοκιμή διαφόρων υλικών Carbon με εκάστοτε συνεργασίες μας με εταιρείες, το κατάστημα DT είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει και να τοποθετήσει στα Ι.Χ. σας το αυτοκόλλητο φύλλο ανθρακονήματος της γερμανικής mcCarbon.

To αυτοκόλλητο της mcCarbon αποτελεί την πλησιέστερη εικόνα ανθρακονήματος. Ανάγλυφο, τρισδιάστατο με υφή και όψη πραγματικού ανθρακονήματος αυτοκόλλητο που διαφέρει κατά πολύ από όσα κυκλοφορούν στην αγορά και αποτελούν απλώς ψηφιακές εκτυπώσεις Carbon.Το υλικό από το οποίο δημιουργείται είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, κάτι που υπόσχεται δύσκολα γδαρσίματα και τρυπήματα από πετραδάκια που μπορεί να πέσουν πάνω του ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας "απαιτητικής" διαδρομής.
Προφανώς, δεν τίθεται θέμα ζημιάς στο χρώμα του Ι.Χ., με μοναδική εξαίρεση την ύπαρξη λαθών στη βαφή της εκάστοτε επιφάνειας που θέλουμε να το εφαρμόσουμε. Πολύ σημαντική διευκρίνηση που πρέπει να ξέρει κάθε ενδιαφερόμενος αποτελεί το γεγονός πως το υλικό να είναι απολύτως διαπερατό από την ηλιακή ακτινοβολία.
Τι σημαίνει αυτό; Οι επιφάνειες επάνω στις οποίες θα εφαρμοστεί δέχονται την ίδια ακτινοβολία με τις υπόλοιπες επιφάνειες και ξεθωριάζουν ακριβώς το ίδιο, ώστε αν κάποια στιγμή αφαιρεθεί το carbon να μην υπάρχει διαφορά στο χρώμα με το υπόλοιπο αμάξωμα.
Το υλικό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε, να αντέξει για πάρα πολλά χρονια, ενώ δεν επηρεάζεται από τον ήλιο, τις κουτσουλιές, την σκόνη και τις ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
Για τιμές και ραντεβού τοποθέτησης παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος ή, επισκεφθείτε μας στην αναγραφόμενη διεύθυνση στην κατηγορία "επικοινωνία".
Δείτε μερικά από τα εξαιρετικά αποτελέσματα χρήσης του mcCarbon.
 
 
 
 

Εξειδίκευση Αναζήτησης