Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

3Μ Scotchprint 1080

Μιλώντας κάποιος για τη σειρά μεμβρανών αλλαγής χρώματος 3Μ Scotchprint 1080 αναφέρεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας των Car Wrap Films. Η ποιότητα τους καθώς και οι δυνατότητες που δίνουν στον εφαρμοστή να δημιουργήσει ένα σωστό αποτέλεσμα είχαν ως αποτέλεσμα η συγκεκριμένη σειρά υλικών να αποσπάσει επτά διακρίσεις στην τελευταία έκθεση που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α.

Σχεδιασμένες με τη χρήση τεχνικών νανοτεχνολογίας, είναι οι μοναδικές μεμβράνες car wrapping παγκοσμίως με προεφηρμοσμένη πλαστικοποίηση υλικού, ώστε να αντέχουν στο χρόνο και στις δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος. Η εξαιρετική αντοχή των υλικών μας επιτρέπει να πλένουμε τα οχήματα μας με όποιο τρόπο θέλουμε και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη συντήρηση.

Η σύσταση του κολλητικού υλικού της μεμβράνης, τεχνολογίας comply V3, αποτελεί εγγύηση άψογης κολλητικότητας του υλικού ακόμη και στις πιο δύσκολες και καμπύλου σχήματος επιφάνειες. Η κολλητική ουσία comply V3 είναι εγκλωβισμένη σε νανοκυψέλες και ενεργοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης του υλικού, προσδίδοντας ισχυρότατη κόλληση. Η ισχυρή αυτή κολλητική ουσία είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει επάνω στην μεμβράνη όταν θελήσουμε να την ξεκολλήσουμε και όχι στην επιφάνεια που είχαμε ντύσει. Έτσι η μεμβράνη αφαιρείται από την επιφάνεια χωρίς να μείνει ίχνος κόλλας και χωρίς να επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου.

Οι μεμβράνες 3Μ Scotchprint 1080 παράγονται σε ματ, γυαλιστερές και μεταλλικές αποχρώσεις, με το μαύρο ματ και το λευκό ματ να κυριαρχούν στις επιλογές των πελατών μας, αφού πρόκειται για δύο εντυπωσιακά χρώματα, μιας και η ματ απόχρωση δίνει στο αυτοκίνητο απολύτως διαφορετικό και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στην παρακάτων φωτογραφία μπόρειτε να δείτε όλους τους χρωματισμούς που διατίθονται οι μεμβράνες της σειράς 3Μ Scotchprint 1080 (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

..

      Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

test

inlklli ..

52,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 52,00€

ΓΓΓΓΓΓ

ΗΞΤΤΦΞΦΩΥ ..

128,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 128,00€