Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

CAR WRAPPING 3M

H νέα και ολοένα αναπτυσσόμενη μέθοδος αλλαγής χρώματος του αυτοκινήτου ακούει στην ονομασία Car Wraping.Η αλλαγή χρώματος γίνεται με την χρήση ειδικά σχεδιασμένων για αυτή τη χρήση μεμβρανών αυτοκόλλητου βινύλιου. Οι μεμβράνες αυτές εφαρμόζονται από τους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους για τέτοιου είδους εφαρμογές τεχνικούς μας επάνω στα βαμμένα κομμάτια του αυτοκινήτου. 

Μία τεχνική που "αναγκάζει" τις αυτοκινητοβιομηχανίες να βάλουν στα βραχυπρόθεσμα σχέδιά τους ακόμη και την παραγωγή ματ εκδόσεων των Ι.Χ. χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά wrapping της 3Μ εγκαταλείποντας σιγά σιγά τους παραδοσιακούς τρόπους βαφής με χρώμα.

Το Car Wrapping αφορά κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου. Μοναδική προϋπόθεση; τα κομμάτια που θα γίνει η εφαρμογή να είναι ήδη βαμμένα μέρη του οχήματος. Η όλη διαδικασία απαιτεί εργασία δύο ημερών και το κόστος της είναι αρκετά χαμηλότερο από αυτό της κανονικής-συμβατικής βαφής.

Επειδή κάθε νέα καινοτομία δημιουργεί εύλογες απορίες, ίσως και δυσπιστία κάποιες φορές, στο αγοραστικό κοινό, το κατάστημά μας σε συνεργασία με την 3Μ σας λύνουν παρακάτω κάθε σας προβληματισμό.

1. Με το Car Wrapping αλλάζει κάτι στο πλύσιμο του οχήματός μου;

Η απάντηση είναι "όχι, δεν αλλάζει κάτι". Ένα αυτοκίνητο ή μία μοτοσυκλέτα ντυμένη με υλικά wraps της 3Μ πλένεται κανονικά με όποιο τρόπο επιθυμούμε και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση. Τα υλικά Wraps της 3Μ έχουν αξεπέραστη εμφάνιση και αντοχή στο χρόνο αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

2. Αν θελήσω να επαναφέρω το χρώμα του Ι.Χ. μου στην αρχική τυο κατάσταση;

Το αποτέλεσμα της τεχνικής μας είναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ! Το αυτοκόλλητο βινύλιο μπορεί να αφαιρεθεί όποτε το θελήσουμε και το αυτοκίνητο να έχει πάλι την κανονική του βαφή, αφού η όλη διαδικασία της επένδυσης δεν επηρεάζει καθόλου το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος.

Τα υλικά wraps της 3Μ είναι σχεδιασμένα ώστε να μην αφήνουν υπολείμματα μετά την αφαίρεση τους.Ανεξαρτήτως διαστήματος που το αυτοκόλλητο παραμένει επάνω στις επιφάνειες που θα εφαρμοστεί, μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να μείνει ούτε  ίχνος κόλλας.

Το αυτοκίνητο ή η μοτοσυκλέτα δεν χρειάζεται καν να πλυθεί μετά το ξήλωμα του αυτοκόλλητου βινυλίου. Αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα υλικά wraps του εμπορίου. Τα περισσότερα από αυτά τα υλικά αφήνουν τόση κόλλα μετά το ξήλωμα τους που πολύ δύσκολα το αυτοκίνητο επανέρχεται στην κανονική του μορφή, γι αυτό θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του υλικού το οποίο θα διαλέξουμε για να επενδυθεί το όχημα μας.

3.Με τη μεταπώληση τι γινεται; Δεν χάνω χρήματα;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι μία.ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! Με το CAR WRAPPING μπορούμε να δώσουμε στο όχημα μας το χρώμα που επιθυμούμε χωρίς να μειώσουμε την αξία της μεταπώλησης του.Σε αντίθεση με την κανονική βαφή, η οποία δεν αφαιρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν "πατήματα"  για τον υποψήφιο αγοραστή να θεωρεί ότι το όχημα ξαναβάφτηκε εξαιτίας κάποιας σοβαρής ζημιάς ή τρακαρίσματος, με το να ντύσουμε το όχημα μας με βινύλιο μπορούμε και να το έχουμε στο χρώμα που εμείς επιθυμούμε αλλά και να μην έχουμε πιθανή πτώση της αξίας του, όταν αποφασίσουμε να το πουλήσουμε.

4. Κι αν ξεθωριάσει η κανονική βαφή από το βινύλιο;

Λάθος ερώτηση, αφού ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!Αρκετοί πελάτες μας επιλέγουν να ντύσουν τα Ι.Χ. τους χωρίς να αλλάξουν το χρώμα τους. Ο λόγος; Απλώς επειδή οι ίδιοι θέλουν οποιαδήποτε φθορά μπορεί να συμβεί στο όχημα τους να είναι επάνω στο βινύλιο και όχι στο κανονικό χρώμα του αυτοκινήτου. Το βινύλιο σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται σαν ένα είδος προστασίας, διατηρώντας και πάλι την υψηλή μεταπωλητική αξία ενός οχήματος, αφού η κανονική βαφή παραμένει ανέπαφη και ανεπηρέαστη από φθορές καλυμμένη κάτω από την επένδυση βινυλίου.

5. Εν ολίγοις; Κερδίζω ή "ρισκάρω" με το Car Wrapping;

Φυσικά και βγαίνετε κερδισμένοι από τα πολλαπλά οφέλη της εφαρμογής, αφού αλλάζετε χρώμα γρήγορα (μέσα σε μόλις δύο εργάσιμες ημέρες), οικονομικά, δίχως καμία ζημία στην μεταπώληση και με 100% προστασία της φυσικής βαφής του οχήματός σας! Κι όταν λέμε οικονομικά εννοούμε ΟΙ-ΚΟ-ΝΟ-ΜΙ-ΚΑ!

Επίσης,πολύ χαμηλό είναι το κόστος, αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται για τυχόν επισκευές που θα χρειαστούν, αφού η αντικατάσταση ενός κομματιού που θα χρειαστεί να αντικατασταθεί, διαρκεί περίπου μία ώρα και στοιχίζει ελάχιστα ευρώ σε μία εποχή που κάθε ευρώ έχει σημασία για τον καταναλωτή.

Για τιμές και ραντεβού τοποθέτησης παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες από αυτοκίνητα που πέρασαν από Car Wrapping:

 

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης